AΤΡΟΜΗΤΟΣ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Χατζηισαϊας και Κλωναρίδης
Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι Βίκτωρας Κλωναρίδης και Δημήτρης Χατζηισαϊας δίνοντας έξτρα λύσεις στον Γιώργο Παράσχο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, αντίθετα ο Ευθύμης Κουλούρης ταλαιπωρείται από χτύπημα στους κοιλιακούς και ακολούθησε μέρος του προγράμματος.
Ο Ατρόμητος προετοιμάζεται για την επικείμεν αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3/10) στις 16:00 και τα χαμόγελα επέστρεψαν στο Περιστέρι, αφού μπήκαν ξανά στις προπονήσεις ο Δημήτρης Χατζηισαϊας και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, που ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα με όλους τους συμπαίκτες του.
Αμφότεροι είχαν λείψει από τον αγώνα με τον Άρη για την τέταρτη αγωνιστική της Super League, κάτι που κόστισε ως ένα βαθμό στον Ατρόμητο.
Από την άλλη ο Ευθύμης Κουλούρης που ταλαιπωρείται από από ένα χτύπημα στους κοιλιακούς ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος, ενώ ο Νταβιώτης συνέχισε με ασκήσεις στην πισίνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βίκος Φalcons: Βόλτα ανόδου σε κακοτράχαλο φαράγγι
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Οι συζητήσεις για «βελούδινο» διαζύγιο με τον Μπενίτεθ
- ΑΕΚ: Πότε ήταν η προηγούμενη φορά που δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα
