ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 84-74: Έχασε Μιλουτίνοφ και κατέρρευσε

Η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 84-74, στην πρεμιέρα της regular season της Euroleague.

Στην Ιταλία, Αρμάνι Μιλάνο και ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκίνησαν την πορεία τους στη φετινή Euroleague. Στην αρχή της αναμέτρησης η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρουσιάστηκε καλύτερη και πήρε τα ηνία του σκορ, με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 21-29.

Ωστόσο, η ιταλική ομάδα δεν τα παράτησε και πίεσε την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Μάλιστα, από την στιγμή που τραυματίστηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και σιγά, αλλά σταθερά, μείωσε τη διαφορά. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι μπροστά στο σκορ με 44-45.

Με την έανρξη του δεύτερου ημιχρόνου, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα μπορεί να μην εντυπωσίασε επιθετικά, αλλά κράτησε χαμηλά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έτσι πέρασε μπροστά στο σκορ με 62-59 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Ο Σέρχι Ροντρίγκες και ο Σαβόν Σιλντς (με 17 πόντους αμφότεροι) διατήρησαν την Αρμάνι Μιλάνο μπροστά στο σκορ και χωρίς να απειληθεί σημαντικά από τους φιλοξενούμενους, χάρισαν τη νίκη στην ιταλική ομάδα.

Ο Ντίνος Μήτογλου αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Euroleague με την φανέλα της Αρμάνι και σε 12:35 σημείωσε 2 πόντους (1/4 διπ.), μάζεψε 2 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, ενώ έκανε και 2 λάθη.

Από την άλλη από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεχώρισε ο Λούντμπεργκ με 13 πόντους, ενώ ο Γουίλ Κλάιμπερν σημείωσε 12.

Τα δεκάλεπτα: 21-29, 44-45, 62-59, 84-74

Τα highlights της αναμέτρησης:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News