Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης ανέβασε ρυθμούς και ελπίζει να προλάβει το ματς με τη Σαχτάρ
Ο Ρουί Βιτόρια είδε τον Φώτη Ιωαννίδη να επιστρέφει στις προπονήσεις, συμμετέχοντας σε μέρος του προγράμματος, ταχύτερα από το αναμενόμενο.
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τη Σαχτάρ (Πέμπτη 14/8, 21:00) στην Κρακοβία συνεχίστηκε την Κυριακή (10/8) με έμφαση στην τακτική και την αποτελεσματικότητα στα τελειώματα φάσεων.
Ο Ρουί Βιτόρια είδε τον Φώτη Ιωαννίδη να επιστρέφει στις προπονήσεις, συμμετέχοντας σε μέρος του προγράμματος, δείχνοντας πως ξεπερνά ταχύτερα από το αναμενόμενο τον τραυματισμό στον προσαγωγό που υπέστη μετά τον αγώνα με τη Ρέιντζερς. Αρχικά η εκτίμηση έκανε λόγο για απουσία 15 ημερών, όμως ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το κρίσιμο ματς με τους Ουκρανούς.
Αντίθετα, ο Τάσος Μπακασέτας, που δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Μια φροντ λάιν που θα… τρομάζει!
- Παναθηναϊκός: Ο Καλάμπρια φέρεται να έχει κρούση και από ομάδα της Premier League
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
