Τουρκία: Σεισμός 6 Ρίχτερ – Αισθητός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου
Δόνηση μεγέθους 6.1 βαθμών σημειώθηκε στην Τουρκία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις
Το επίκεντρο εντοπίζεται στην περιοχή της πόλης Μπελίκεσιρ. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Αλί Γερλικαγιά, ανακοίνωσε πως έχουν ξεκινήσει εκτεταμένοι έλεγχοι σε όλες τις πληγείσες περιοχές. «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αρνητική εικόνα», δήλωσε, προσθέτοντας ότι οι δυνάμεις πολιτικής προστασίας και οι τοπικές αρχές βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν συνεπειών.
Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν εικόνες και βίντεο από κατοίκους που βγήκαν στους δρόμους, φοβούμενοι μετασεισμούς, ενώ η σεισμική δόνηση έγινε αντιληπτή και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν επίσημες αναφορές για τραυματίες ή σοβαρές υλικές ζημιές, ωστόσο η καταγραφή της κατάστασης συνεχίζεται.
Πηγή: dailypost.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρί-Άρσεναλ: Η μέρα και η ώρα του τελικού του Champions League
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Με ποιον τρόπο θα μεταβούν οι οπαδοί του στο T-Center για το Final-4
- Παναθηναϊκός: Οι αδύναμες κι άγνωστες ομάδες που θα αντιμετωπίσει το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με την τιμωρία του Γιαννακόπουλου - Τα νέα δεδομένα
