EUROLEAGUE: Πάνοπλος για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Η 1η αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώνεται απόψε (01/10) με τη διεξαγωγή πέντε αναμετρήσεων. Στις 21:00, ο πλήρης Ολυμπιακός υποδέχεται την ελλιπή Μπασκόνια στο ΣΕΦ, με στόχο τη θετική εκκίνηση στην διοργάνωση.

Η EuroLeague μας… ζέστανε για τα καλά χθες (31/10), με τέσσερις δυνατές αναμετρήσεις, στις οποίες οι γηπεδούχοι πέτυχαν το απόλυτο των νικών και μας ανέδειξαν τη σπουδαιότητα της παρουσίας φιλάθλων στις κερκίδες.

Η πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν ολοκληρώνεται απόψε (01/10), με τη διεξαγωγή πέντε αγώνων. Στο ματς της ημέρας με το… ελληνικό χρώμα, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ την Μπασκόνια, θέλοντας να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν πλήρεις στην πρεμιέρα τους, σε αντίθεση με τους Βάσκους, οι οποίοι θα έχουν τρεις σίγουρες απουσίες (Άλεκ Πίτερς, Γουέιντ Μπόλντγουιν και Σάντερ Ραϊέστε) και αμφίβολο τον Ρόκας Γκιεντράιτις, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί λίγο πριν από το τζάμπολ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime.

Από τα υπόλοιπα ματς της ημέρας, ξεχωρίζει ο «ρωσικός εμφύλιος» ανάμεσα σε Ούνικς Καζάν και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που θα είναι και το πρώτο χρονικά ματς της ημέρας (τζάμπολ στις 19:00). Οι δύο ομάδες, που έχουν θέσει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών τους εν όψει της νέας σεζόν, τα είχαν… πει και στον ημιτελικό του Super Cup της VTB League, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να πανηγυρίζει τη νίκη-πρόκριση στον τελικό, όπου και ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Φενέρμπαχτσε-Ερυθρός Αστέρας (20:45), Βιλερμπάν-Ζάλγκιρις Κάουνας (21:00) και Μπαρτσελόνα-Άλμπα Βερολίνου (22:00) είναι τα ματς με τα οποία θα πέσει η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Πέμπτη (30/09)

Μονακό – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 75-63

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάγερν Μονάχου 69-68

Αρμάνι Μιλάνο – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 84-74

Ρεάλ Μαδρίτης – Αναντολού Εφές 82-69

Παρασκευή (01/10)

19:00 Ούνικς Καζάν – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Novasports2HD)

20:45 Φενέρμπαχτσε – Ερυθρός Αστέρας (Novasports5HD)

21:00 Βιλερμπάν – Ζάλγκιρις Κάουνας (Novasports Start)

21:00 Ολυμπιακός – Μπασκόνια (Novasports Prime)

22:00 Μπαρτσελόνα – Άλμπα Βερολίνου (Novasports4HD)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News