ΠΑΟΚ: Οριστικά χωρίς Τάισον στην Αυστρία για τη ρεβάνς με Βόλφσμπεργκερ
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στον δικέφαλο και δεν θα αγωνιστεί με τους Αυστριακούς
Ο Τάισον Φρέντα δεν συμετείχε στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, πριν από την ρεβάνς στο Κλάγκενφουρτ κόντρα στην Αυστριακή Βόλφσμπεργκερ, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη (14/8) στις 20:00 ώρα Ελλάδος και δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Εκτός μάχης παραμένει και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, που είναι τραυματίας εδώ και μέρες και ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα.
Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ αποφάσισε η τελευταία προπόνηση να γίνει στην Ελλάδα και όχι στο γηπεδο που θα διεξαχθεί αγώνας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
