Μπράιτον: Καθυστερεί το ντεμπούτο των Κωστούλα-Τζίμα
Ο Φάμπιαν Χίρτσελερ άφησε εκτός αποστολής το ελληνικό δίδυμο για την πρεμιέρα της Μπράιτον στην Πρέμιερ Λιγκ.
Να περιμένουμε λίγο ακόμα θα χρειαστεί για να δούμε το… διπλά γαλανόλευκο δίδυμο της Πρέμιερ Λιγκ, τους Κωστούλα και Τζίμα, να κάνουν το ντεμπούτο τους.
Ο Φάμπιαν Χίρτσελερ ανακοίνωσε την αποστολή της Μπράιτον για την πρεμιέρα της κορυφαίας λίγκας με τη Φούλαμ και οι δύο Ελληνες επιθετικοί απουσίαζαν.
Οπως είναι γνωστό, ο τεχνικός των γλάρων θεωρεί πως αμφότεροι χρειάζονται χρόνο προσαρμογής στα νέα προπονητικά δεδομένα, κάτι που δήλωσε πολύ πρόσφατα ειδικά για τον Κωστούλα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αλλαγή φρουράς στο... κουβάλημα
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Βαθμολογία UEFA: Πως η ΑΕΚ μπορεί να οδηγήσει στην 10η θέση την Ελλάδα
- NBA: Η μαγική 60άρα του Ντόντσιτς και η τρομερή σύμπτωση με το «αντίο» του Κόμπι
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και τα ματς σε Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga
