Ευθύμης Κουλούρης: Τα ποσά από τη μεταγραφή του στην Αλ Ούλα

Κουλούρης Παρασκήνιο: Η ελληνική ομάδα που του «χτύπησε» την πόρτα

Η μεταγραφή του Ευθύμη Κουλούρη στην Αλ Ούλα θα επισημοποιηθεί τις επόμενες μέρες, με το ποσό της να είναι αρκετά μεγάλο.

Η μεταγραφή του Ευθύμη Κουλούρη στην Αλ Ούλα από την Πογκόν φαίνεται πως μπαίνει στην τελική της φάση, καθώς υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές.

Ο Έλληνας επιθετικός ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, προερχόμενος από μία εντυπωσιακή σεζόν στην Ekstraklasa, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με τη φανέλα της Πογκόν.

Η εξαιρετική παρουσία του τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων ανά τον κόσμο, ωστόσο η Αλ Ούλα ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει τη «μάχη». Οι δύο ομάδες κατέληξαν σε συμφωνία, η οποία αναμένεται να ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ, με τους Πολωνούς να εξασφαλίζουν 4 εκατομμύρια ως σταθερό ποσό.

Υπό αυτά τα δεδομένα, η Πογκόν άναψε το «πράσινο φως» και ο Κουλούρης θα υπογράψει διετές ή τριετές συμβόλαιο με τον νέο του σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το καλοκαίρι του 2023, όταν μετακόμισε στην Πολωνία, ο διεθνής φορ κατέγραψε 52 γκολ και 6 ασίστ σε 84 συμμετοχές με τη φανέλα της Πογκόν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News