Europa League: Οι διαιτητές των ρεβάνς Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Αυτοί είναι οι διαιτητές που όρισε η UEFA για τις ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Σαμσουνσπόρ και του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα στο Europa League.

Γνωστοί έγιναν από την UEFA οι διαιτητές που ορίστηκαν για τις ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Σαμσουνσπόρ και του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα για τα playoffs του Europa League.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Σαμψούντα θα διευθύνει ο Βόσνιος Ιρφάν Πελίτο, ο οποίος είχε σφυρίξει τον τελευταίο τελικό του Conference League μεταξύ Μπέτις και Τσέλσι και το 2022 τον αγώνα του τριφυλλιού με τον ΠΑΟΚ (2-1).

Βοηθοί του θα είναι οι Σενάντ Ιμπρισίμπεγοβιτς και Νταβόρ Μπέλτο. Τέταρτος ο επίσης, Βόσνιος Μίλος Γκίγκοβιτς, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Ολλανδός Πολ φαν Μπόεκελ.

Στη ρεβάνς της Τούμπας για τον ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Ισπανός Χοσέ Μαρία Σάντσεθ, με βοηθούς τους Ραούλ Καμπανιέρο και Ινίγκο Πριέτο, τέταρτο τον Χουάν Μαρτίνες Μουνουέρα και στη θέση του VAR τον Κάρλος ντε Κέρο Γκράντε.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News