ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Εμβιλά θέλει, το σώμα πονάει ακόμα...

Ο Πέδρο Μαρτίνς (αλλά και το ιατρικό τιμ) δεν πρόκειται να ρισκάρει με τον Γιαν Εμβιλά αν δεν είναι απολύτως υγιής

Το πνεύμα είναι αναμφίβολα πολύ πρόθυμο αλλά μένει να δούμε τι θα «πει» και η σάρκα που εν προκειμένω είναι ασθενής. Για τον Γιαν Εμβιλά ο λόγος. Ο Γάλλος χαφ έχασε τα ματς με Λαμία και Απόλλωνα λόγω τραυματισμού και επανήλθε στην Τρίπολη όπου έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στον Αστέρα.

Ωστόσο εκείνα τα περίπου 30 λεπτά που αγωνίστηκε στο ματς της Αρκαδίας τον έθεσαν ξανά νοκ-άουτ. Έχασε το ταξίδι και το ματς με τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη και πλέον φαίνεται αρκετά πιθανό να χάσει και το κλασικό ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είπε στο ιατρικό τιμ πως θέλει πολύ ν’ αγωνιστεί κόντρα στους πράσινους ωστόσο, προς το παρόν, δεν συμμερίζεται ο γιατρός τον ενθουσιασμό και την επιθυμία του Γιαν. Η ενόχληση στον τένοντα τη μία μέρα υποχωρεί και την άλλη είναι έντονη. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρουν οι ερυθρόλευκοι.

Θα βεβαιωθούν ότι είναι απολύτως εντάξει και τότε θ’ αγωνιστεί. Αν δεν είναι 100% εντάξει δεν θα ρισκάρει ο Πέδρο Μαρτίνς. Το Σάββατο είναι η κρίσιμη μέρα ωστοσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Εμβιλά…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News