ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 61-57: Κινδύνεψε, αλλά κέρδισε
Η Φενέρμπαχτσε πήρε την νίκη στην πρεμιέρα της Euroleague, με 61-57, επί του Ερυθρού Αστέρα, χωρίς να εντυπωσιάζει με την απόδοση της τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στον στην Ulker Sports Arena.
Η Φενέρμπαχτσε δεν γοήτευσε τους φίλους της, ωστόσο κατάφερε να πάρει έστω και δύσκολα τη νίκη (61-57), στην πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου στην EuroLeague.
Οι γηπεδούχοι ήταν εξ’ αρχής μπροστά στο σκορ (14-0 στο ξεκίνημα του 1ου 10λέπτου), με τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρας να μην παραδίνονται εύκολα. Παρά την αστοχία και τα 21 λάθη τους, πολλές φορές έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από τους Τούρκους.
Από την άλλη, οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν αρκετά άστοχοι από την περιφέρεια (4/18 τρίποντα) και έδωσαν αρκετές φορές την ευκαιρία στους Σέρβους να κάνουν την έκπληξη. Όμως, το τεράστιας σημασίας καλάθι του Ντε Κολό (στο 38′, έφερε τη διαφορά στο +7) στα τελευταία λεπτά και να σφραγίζει τη νίκη της τουρκικής ομάδας.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-15, 28-26, 45-37, 61-57.
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Τζόρτζεβιτς): Σαγιόκ, Άκπιναρ, Μαχμούτογλου 6, Ντε Κολό 6, Χένρι 4, Πιερ 13, Βέσελι 8, Μπούκερ 8, Πολονάρα 7, Ντουβερίογλου 2.
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράντονιτς): Λαζάρεβιτς 6, Γουόλτερς 9, Μίτροβιτς 4, Κάλινιτς 9, Χόλινς 5, Σιμόνοβιτς, Ιβάνοβιτς 16, Κούζμιτς 8.
Αναλυτικά τα στατιστικά εδώ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Νταβίντ Κάρμο, έρχεσαι για να μείνεις ή για να… γίνεις;
- Ολυμπιακός: Το δεξί μπακ και το ελληνικό στοιχείο
- Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
- Αλέσιο Λίσι: Πατάει Θεσσαλονίκη - Η ώρα της άφιξής του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ: «Έχει κάνει πρόταση στον Γιόβιτς για νέα συμβόλαιο και περιμένει» λένε οι Σέρβοι
