ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ: «Χρειαζόμαστε τον Ίρβινγκ για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο ιδιοκτήτης των Μπρούκλιν Νετς, Τζο Τζάι, τοποθετήθηκε για το μείζον θέμα του μη εμβολιασμού του Κάιρι Ίρβινγκ, εκφράζοντας την ελπίδα του πως ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ δεν θα αφήσει… ξεκρέμαστη την ομάδα του.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ αρνείται πεισματικά να συμμορφωθεί με την ισχύουσα νομοθεσία της Νέας Υόρκης σχετικά με τον εμβολιασμό και, εάν δεν αλλάξει στάση, θα του απαγορευτεί η είσοδος στα εντός έδρας ματς (41 στο σύνολο) των Μπρούκλιν Νετς στην κανονική περίοδο του NBA.

Φυσικά, ουκ ολίγοι, όπως για παράδειγμα ο Σακίλ Ο’ Νιλ, έχουν στηλιτεύσει τη συμπεριφορά του… αντιεμβολιαστή 29χρονου Αμερικανού πόιντ γκαρντ, λέγοντας πως η στάση του «σηκώνει» μέχρι και αποπομπή.

Ωστόσο, αυτός που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, ο ιδιοκτήτης των Νετς, Τζο Τζάι, παραμένει αισιόδοξος πως εν τέλει ο Ίρβινγκ θα εμβολιαστεί και θα τεθεί στη διάθεση της ομάδας εν όψει των εντός έδρας υποχρεώσεών της.

«Ο Κάιρι μιλά για προσωπική επιλογή, την οποία σέβομαι. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον στόχο μας. Ο στόχος μας είναι καθαρός, να πάρουμε το πρωτάθλημα. Και μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα, πρέπει να έχει όλους τους παίκτες στην ίδια κατεύθυνση. Ελπίζω να δω τον Κάιρι Ίρβινγκ να παίζει σε όλα τα ματς και να πάρει τον τίτλο μαζί με τους συμπαίκτες. Θα ήταν το καλύτερο για όλους» σημείωσε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας σε δηλώσεις του στην «New York Post».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News