ΠΑΟΚ: Στην Ελλάδα ο Αλεσάντρο Μπιάνκο

Ο Αλεσάντρο Μπιάνκο έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος Ιταλός μέσος αποκτήθηκε δανεικός από τη Φιορεντίνα με οψιόν αγοράς.

Ο Αλεσάντρο Μπιάνκο έφτασε στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Κυριακής (31/8), για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος Ιταλός μέσος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο πριν τις 10:00 το πρωί, ερχόμενος από το Μιλάνο, όπου τον υποδέχθηκε άνθρωπος του Δικεφάλου.

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς, με τον Μπιάνκο να ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα των «ασπρόμαυρων» αφού πρώτα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Την περσινή χρονιά ο νεαρός χαφ αγωνίστηκε στη Serie A με τη Μόντσα, σημειώνοντας 35 συμμετοχές και ένα γκολ.

Παρά το γεγονός ότι η Φιορεντίνα αρχικά υπολόγιζε στον ποδοσφαιριστή, οι εξελίξεις άνοιξαν τον δρόμο για τη μετακίνησή του στην Ελλάδα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ζητήσει ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και ο Μπιάνκο κρίθηκε ιδανική λύση, χάρη στην ένταση στο παιχνίδι του και την εμπειρία του από το ιταλικό πρωτάθλημα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News