Παναθηναϊκός: Εφτασε στην Αθήνα και ο Ντέσερς! - «Ελπίζω να σκοράρω σε παιχνίδια όπως με τον Ολυμπιακό»

Λίγη ώρα μετά τον Ταμπόρδα, στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού έφτασε και ο Σίριλ Ντέσερς!

Ο επιθετικός έφτασε! Ο Σίριλ Ντέσερς, ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για το «9» βρίσκεται στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο Νιγηριανός έφτασε αργά στην Ελλάδα και πήγε στο ξενοδοχείο του, ώστε να ξεκουραστεί. Μέσα στην ημέρα θα περάσει ιατρικά και θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Ντέσερς έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις:

Γιατί επέλεξε τον Παναθηναϊκό: «Έπαιξα απέναντι στον Παναθηναϊκό με τη Ρέιντζερς. Είδα με τα μάτια μου την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, τους οπαδούς και πώς η ομάδα έπαιξε. Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η Ρέιντζερς προκρίθηκε, καθώς είναι και αυτή πολύ δυνατή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι ένα μεγάλο κλαμπ, αν δεις την ιστορία του και τι αντιπροσωπεύει».

Για το ότι έχει σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό: «Πέρυσι παίξαμε απέναντι στον Ολυμπιακό με τη Ρέιντζερς στο Europa League. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και ήταν ένα ωραίο γκολ. Ελπίζω αυτή να είναι μία καλή αρχή για τη σχέση μου με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Τώρα θα παίζω περισσότερο εναντίον του Ολυμπιακού. Αυτά είναι μεγάλα ματς, ελπίζω ότι θα σκοράρω σε αυτά τα παιχνίδια, στα ντέρμπι, αλλά και στην Ευρώπη».

Για το πώς μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και για τους προσωπικούς του στόχους: «Είδα στα ματς που παίξαμε με τον Παναθηναϊκό ότι έκαναν πολλές ευκαιρίες και έφεραν πολλές φορές την μπάλα στην περιοχή. Εκεί είναι η δική μου ποιότητα. Να βρίσκω τις καλές θέσεις στην περιοχή, να απελευθερώνομαι και να σκοράρω. Για εμένα, προσωπικός μου στόχος είναι να σκοράρω πολλά γκολ, αλλά πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε παιχνίδια και τρόπαια. Αυτό μετράει στο τέλος. Βέβαια για να κερδίζεις πρέπει να σκοράρεις και ελπίζω να το κάνει πολύ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News