Εθνική Ελλάδος: Τι ισχύει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντεκούνμπο τέθηκε εκτός για το ματς της Εθνική Ελλάδος με την Βοσνία στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Eurobasket 2025, έχοντας ένα ιδιαίτερο θέμα τραυματισμού
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε εκτός από το ματς της Εθνικής Ελλάδος για το ματς με τη Βοσνία, το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Eurobasket 2025.
Κάτι που έγινε επειδή ο σταρ της Εθνικής Ελλάδος και των Μιλγουόκι Μπακς, ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Έτσι ο Βασίλης Σπανούλης πήρε την απόφαση να αφήσει εκτός τον 30χρονο άσο για να μην επιβαρύνει τον τραυματισμό που προέκυψε.
Πληροφορίες αναφέρουν πως προφυλάχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εν όψει και των πιο δύσκολων και κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν, αρχικά την Πέμπτη απέναντι στην Ισπανία στο φινάλε του ομίλου και εν συνεχεία στα νοκ άουτ, με πρώτο την Κυριακή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ελ Καμπί, πήγε στο Ρέντη!
- Ολυμπιακός: Με το μυαλό στο... άλλο Βελιγράδι
- Βόμβα Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν θα ολοκληρώσω τη σεζόν στους Μπακς…»
- Έπαθε... Ελ Καμπί: Απίθανο γκολ με ψαλιδάκι από τον Μπάμπη Κωστούλα!
- Αθλητικές Μεταδόσεις: Που θα δείτε Ολυμπιακός-Λεβερκούζεν και Παναθηναϊκός-Μπασκόνια
