Μαφία της Κρήτης: Πιστόλια, M16 και Kalashnikov για κάθε… βαλάντιο μέσω Telegram, Viber και Signal
Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο μεταχειρισμένων και καινούργιων όπλων πωλούσε η μαφία στην Κρήτη σε αγοραστές μέχρι και την Ασία, χρησιμοποιώντας κωδικές ονομασίες και φωτογραφίες για να πείσει τους πελάτες
Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο με πιστόλια, περίστροφα και πολεμικά τουφέκια από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής μέχρι και την Ασία διέθεταν προς πώληση ή είχαν ήδη πουλήσει τα μέλη της συμμορίας των «49» στην Κρήτη.
Η συμμορία των «49» είχε συστήσει μια υποομάδα που ασχολείτο αποκλειστικά με την προώθηση και πώληση όπλων και πυρομαχικών. Πρόκειται για την παρέα των «9» Κρητικών, οι οποίοι διέθεταν όπλα για όλα τα βαλάντια. Για τον απλό κόσμο η λέξη «προσκλητήριο» παραπέμπει σε κάτι ευχάριστο που πρόκειται να συμβεί. Για τους «9», όμως, και τους επίδοξους πελάτες τους αυτή η λέξη ήταν η κωδική ονομασία για τα πυρομαχικά. Όπως εξάλλου και τα «κουφέτα».
Διαβάστε περισσότερα στο parapolitika.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
