STOIXIMAN BASKET LEAGUE: Τζάμπολ στο 30ό Επαγγελματικό Πρωτάθλημα

Η Stoiximan Basket League της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 κάνει σήμερα (02/10) πρεμιέρα με τη διεξαγωγή τριών αναματρήσεων.

Το 30ό Επαγγελματικό Πρωτάθλημα ανδρών ή Stoiximan Basket League 2021-22 εκκινεί σήμερα (02/10) με τη διεξαγωγή τριών αγώνων, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής.Το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν θα λάβει χώρα ταυτόχρονα σε δύο αγώνες, οι οποίοι έχουν κοινή ώρα έναρξης.

Ειδικότερα, στις 17:00, η Λάρισα θα υποδεχτεί τον Κολοσσό Ρόδου στο ΕΑΚ Νεάπολης, στην αναμέτρηση που θα έχει ζωντανή κάλυψη από το ΕΡΤ Sports της ψηφιακής πλατφόρμας ΕΡΤFLIX.

Την ίδια ώρα, στο «PAOK Sports Arena» της Πυλαίας, ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με την ομάδα-έκπληξη της περασμένης σεζόν, Λαύριο, σε μία αναμέτρηση η οποία σε βάθος χρόνου μπορεί να έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία αναφορικά με την τελική κατάταξη και τις θέσεις με τις οποίες θα μπουν στα Playoffs οι ομάδες.

Aξίζει να σημειωθεί πως πριν από την έναρξη του αγώνα, θα υπάρξει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των έξι αδικοχαμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπων, το 1999. Φυσικά, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και στη μνήμη του Ντούσαν Ίβκοβιτς, όπως έχει ανακοινώσει ο ΕΣΑΚΕ για όλους τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ 3.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει άλλη μία δυνατή αναμέτρηση, που τα τελευταία χρόνια τείνει να αποκτήσει κλασικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, το Περιστέρι υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου, σε μία αναμέτρηση που δυνητικά μπορεί να παίξει επίσης σημαντικό ρόλο μακροπρόθεσμα. Το ματς έχει προγραμματισμένη ώρα έναρξης για τις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Το πλήρες πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 2 Οκτωβρίου

17:00 Λάρισα – Κολοσσός Ρόδου (ΕΡΤ Sports ERTFLIX Live)

17:00 ΠΑΟΚ – Λαύριο (ΕΡΤ3 Live)

20:00 Περιστέρι – Προμηθέας Πατρών (ΕΡΤ3 Live)

Κυριακή 3 Οκτωβρίου

16:30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ (ΕΡΤ3 Live)

17:00 Απόλλων Πάτρας – Ιωνικός Νίκαιας (ERT Sports ERTFLIX Live)

20:00 Άρης – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (ΕΡΤ3 Live)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News