Πελίστρι: «Είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»
Ο Φακούντο Πελίστρι μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Ουρουγουάης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Ουρουγουάης εν όψει των αγώνων με Περού και Χιλή, ο Φακούντο Πελίστρι τόνισε ότι είναι χαρούμενος που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Αποκτώ πολύτιμη εμπειρία εκεί, και το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό.
Όταν ένας παίκτης αποκτά εμπειρία, είναι πάντα καλό, και αυτό βοηθάει όταν εντάσσεται στην εθνική ομάδα.
Από την πλευρά μου, θα προσπαθώ πάντα να βοηθάω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ, αξιοποιώντας τα χαρακτηριστικά μου.
Δηλαδή να παίζω ως εξτρέμ, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά μου, με το να προσπαθώ να ελευθερώνομαι και επίσης να συμβάλλω στην άμυνα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
