ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Άγνωστο αν θα γίνει στο Παγκρήτιο - Πότε θα ξεκαθαρίσει
Τι ισχύει με το Παγκρήτιο για το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ.
Εξ αρχής στον ΟΦΗ είχαν ξεκαθαρίσει ότι με βάση το χρονοδιάγραμμα που απαιτείται για τις εργασίες στον χλοοτάπητα του Παγκρητίου, είναι οριακά τα πράγματα για το αν το γήπεδο θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική.
Ηταν γνωστό, απ’ όταν έκλεισε η συμφωνία με τον Δήμο για το Παγκρήτιο, ότι χρειάζονται το λιγότερο δύο μήνες ώστε να είναι έτοιμο το γήπεδο. Οι εργασίες άρχισαν μετά τις 10 Ιουλίου κι όπως γίνεται αντιληπτό, αυτή τη στιγμή ακόμα δεν έχουν κλείσει καν οι 2 μήνες.
Τις επόμενες μέρες, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα είναι σε θέση το Παγκρήτιο να φιλοξενήσει το ματς με τον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι κεκλεισμένων των θυρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την προσεχή Δευτέρα θα έρθει στο Ηράκλειο ο υπεύθυνος συντήρησης των γηπέδων της Λίγκας για να κάνει έλεγχο και ως την Τρίτη που θα έχει ΔΣ η Λίγκα θα αποφασιστεί οριστικά για την έδρα του συγκεκριμένου αγώνα.
Από τον ΟΦΗ υπάρχουν ήδη εναλλακτικές σκέψεις (και θα είναι έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο), αλλά θέλουν πρώτα να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για να γίνει το παιχνίδι στο Παγκρήτιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
