Ελλάδα-Δανία: Εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια-Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο «Γ.Καραϊσκάκης»
Επιβεβαιώθηκε το sold-out στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την αποψινή αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Δανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Ήταν θέμα χρόνου να εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια του σπουδαίου αγώνα της Εθνικής με τη Δανία και όντως το sold out επιβεβαιώθηκε, καθώς λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του σημερινού αγώνα, εξαφανίστηκαν όλα τα εισιτήρια για το «Γ.Καραϊσκάκης».
Ο κόσμος της Εθνικής θα είναι και πάλι εκεί στο πλευρό των διεθνών και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με στόχο να γίνει το 2×2, που θα δώσει τρομερή ώθηση και θα βάλει τις βάσεις για τον μεγάλο στόχο, την παρουσία στα τελικά του Μυντιάλ.
Το πρωί είχαν απομείνει όλα κι 200 εισιτήρια, μαζί και με επιστροφές Δανών και σε ελάχιστο χρόνο ανακοινώθηκε το sold out.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρούσι: «Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό που έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες μας»
- «Live News» του MEGA: Ιστορικό ρεκόρ στην τηλεθέαση η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου
- Οι τρίδυμες αδερφές Αλεξανδρή μάγεψαν τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Χανίων
- Ολυμπιακός: Ο Σαντιάγκο Έσε είπε τα αυτονόητα για την επόμενη μέρα
- Γιώργος Πρασσάς: «Την Κυριακή κάνουμε τη Νίκαια... Καλαμάτα»
