ΟΦΗ: Οι καραμπόλες... στέλνουν το ματς με την Καβάλα στο «Γεντί Κουλέ»
Με τον ΟΦΗ να βρίσκεται σε αναμονή για το… αυτονόητο που είναι η μείωση της ποινής σε μια αγωνιστική και παράλληλα ν’ απομένει η απόφαση της Super League 1 για το Παγκρήτιο, ένα ενδεχόμενο που παίζει αυτήν την ώρα, είναι να διεξαχθεί η αναμέτρηση με την Καβάλα στην φυσική του έδρα.
Και εξηγούμαστε τι εννοούμε: Βρισκόμαστε στις 8 Σεπτεμβρίου και την ίδια ώρα στον ΟΦΗ βρίσκονται σε αναμονή τόσο για την μείωση της ποινής, από δύο αγωνιστικές σε μια, από την ΔΕΑΒ και παράλληλα για τον ορισμό της έδρας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπου την Τρίτη θ’ αποφασιστεί αν θα γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Όλα τα παραπάνω δημιουργούν καραμπόλα για το παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα για την 1η αγωνιστική της league phase του Κυπέλλου Ελλάδας που πρόκειται να διεξαχθεί 16-18 Σεοτεμβρίου.
Το “Γεντί Κουλέ” προκύπτει από τον συνδυασμό των δύο παραγόντων: Εάν το Παγκρήτιο είναι σε θέση να φιλοξενήσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τότε θα γίνει εκεί και αυτός με την Καβάλα.
Σε διαφορετική περίπτωση, εάν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν δύναται να φιλοξενηθεί στο Παγκρήτιο, τότε δεν θα γίνει εκεί ούτε εκείνο με την Καβάλα.
Την ίδια ώρα, εάν δεν μειωθεί η ποινή της ΔΕΑΒ τότε η αναμέτρηση με την Καβάλα είναι πολύ πιθανό να φιλοξενηθεί στο “Γεντί Κουλέ” καθώς στην league phase δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία ούτε του var, ούτε του ημιαυτόματου offside λόγω και της πρόκρισης ομάδων της Super League 2 όπου τα γήπεδα τους δεν παρέχουν αυτές τις υποδομές.
Σε περίπτωση που μειωθεί η ποινή και δεν υπάρξει σκανδαλώδη αφωνία για την μείωση της τότε το μόνο ερωτηματικό που απομένει για την μετακόμιση του ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ” και να γίνει παρουσία φιλάθλων η αναμέτρηση με την Καβάλα, θα είναι μόνο η χρήση των τουρνικέ. Στον ΟΦΗ προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα και καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου σε κάθε ενδεχόμενο η ΠΑΕ να έχει και την ανάλογη απάντηση.
Πηγή: gentikoule.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
