Ολυμπιακός : Αγωνίστηκε ο Ελ Καμπί και επιστρέφει Ελλάδα

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί αγωνίστηκε με την Ζάμπια και επιστρέφει στην Ελλάδα για της υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό.

Το Μαρόκο επικράτησε με 2-0 της Ζάμπια για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Καμπί, να περνάει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ο Ελ Κααμπί πέρασε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό, αντί του Μπεν Σεγκίρ, με το σκορ να είναι ήδη 2-0 υπέρ του Μαρόκο. Υπενθυμίζεται ότι στον προηγούμενο marokou συνεχίζοντας την επαφή του με το γκολ και σε επίπεδο Εθνικής ομάδας.

Πλέον, ο αρχισκόρερ των «ερυθρόλευκων», αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Μαρόκο, επιστρέφει στην Ελλάδα ενόψει της επανέναρξης της Super League.

Ο Ελ Κααμπί θα είναι στη διάθεση του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13/9, 18:00), που σηματοδοτεί το πρώτο ματς μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News