3η αγωνιστική: Σε ΟΑΚΑ ή Λεωφόρο το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, στο Πανθεσσαλικό το Κηφισιά-Παναθηναϊκός
Παραμένει ερωτηματικό η έδρα του αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική, την προσεχή Κυριακή.
Στο Ολυμπιακό Στάδιο ορίστηκε να διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, λόγω του προβλήματος με το ανέτοιμο Παγκρήτιο, αλλά παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει στη Λεωφόρο.
Μέχρι την Παρασκευή πρέπει να διασφαλιστεί η ετοιμότητα του ΟΑΚΑ σε λειτουργικά ζητήματα (ημιαυτόματο οφσάιντ, θέματα VAR, άδειες κ.α.), αλλιώς το παιχνίδι θα διεξαχθεί οριστικά στο γήπεδο της Λεωφόρου.
Οσον αφορά το Κηφισιά-Παναθηναϊκός, ορίστηκε να διεξαχθεί το Πανθεσσαλικό.
Θυμίζουμε ότι το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του ΟΦΗ από τον περσινό τελικό, θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 21:30. Το Κηφισιά-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 18:00.
Η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει:
«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ενέκρινε το περιεχόμενο, τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις άσκησης δικαιώματος αναβολής αγώνων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (ανδρών) τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, υπέρ των ΠΑΕ που συμμετέχουν στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (πλην της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχει ήδη εξασκήσει το δικαίωμά της).
Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ενέκρινε τον ορισμό των αγώνων 4ης ως και 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2025-26.
Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ενέκρινε τον ορισμό του αγώνα Κηφισιά – Παναθηναϊκός, 3ης αγωνιστικής, κανονικής περιόδου, Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ενέκρινε την αλλαγή έδρας διεξαγωγής του αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, 3ης αγωνιστικής, κανονικής περιόδου, Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, λόγω ακαταλληλότητας του χλοοτάπητα του Παγκρήτιου Σταδίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30. Αν μέχρι την Παρασκευή και ώρα 12:00 το μεσημέρι δεν έχει διασφαλιστεί η δυνατότητα διεξαγωγής του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο (θέματα VAR, άδειες κ.α.) εξουσιοδοτείται η Super League για τον ορισμό διεξαγωγής του αγώνα στο γήπεδο “Απ. Νικολαΐδης”.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
