Οριστικό: Στη Λεωφόρο το ΟΦΗ – ΠΑΟΚ
Είναι πλέον οριστικό. Η αναμέτρηση ΟΦΗ – ΠΑΟΚ δεν θα γίνει στο ΟΑΚΑ και θα μεταφερθεί στη Λεωφόρο.
Μετά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League να μην διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Παγκρήτιο Στάδιο, το επικρατέστερο γήπεδο ήταν αρχικά το ΟΑΚΑ και στη συνέχεια η Λεωφόρος.
Σήμερα, το ΟΑΚΑ απάντησε αρνητικά στον ΟΦΗ, αναφέροντας ότι το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί εκεί, καθώς δεν πρόλαβαν να τοποθετήσουν το ημιαυτόματο οφσάιντ.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, να διεξάγεται στο γήπεδο “Απ. Νικολαΐδης”, την Κυριακή (14/9) στις 21.30.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
