ΒΟΛΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-1: Το... τρένο του Βόλου επέστρεψε στις ράγες του!

Η υπέροχη ομάδα του Αμπασκάλ άφησε γρήγορα πίσω της τη συντριβή στη Λεωφόρο, νίκησε 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης και επέστρεψε στην κορυφή της Super League…

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Βόλος είχε ένα εφιαλτικό απόγευμα στη Λεωφόρο. Ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 5-1, βγάζοντας αρκετά προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή ήταν και η πρώτη βαθμολογική απώλεια του Βόλου στο πρωτάθλημα.

Φαίνεται όμως πως η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ συνήλθε, όπως έδειξε στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Νίκησε ο Βόλος τους Αρκάδες με 2-0 και επέστρεψε στην κορυφή, έχοντας όμως ματς παραπάνω από τις υπόλοιπες ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί οι οποίοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν στο 12′ ο Μπαράλες από κοντά έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Κότνικ έδιωξε με τα πόδια.

Στο 17′ όμως έγινε το 1-0, όταν ο Παπαδόπουλος έκανε λάθος εκτίμηση σε σέντρα του Φεράρι από τ’ αριστερά έξω από την περιοχή, η μπάλα του έφυγε από τα χέρια και στη συνέχεια έπεσε στα πόδια του Ρεγκατίν και ο διαιτητής Παπαπέτρου έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Την εκτέλεση στο 18′ ανέλαβε ο Φαν Βέερτ και έτσι άνοιξε το σκορ στο ματς!

Στη συνέχεια ο Βόλος ήταν καλύτερος και στο 79′ ο Φεράρι με πλασέ μέσα από την περιοχή, «έγραψε» το 2-0!

Ο Αστέρας μετά το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων έδειξε να… τσιτώνει και άρχισε να παίζει στο μισό γήπεδο τον Βόλο. Φτάνοντας στηη μείωση του σκορ στο 85′, με τον Σόνι Κέβιν.

Συνέχισαν οι Αρκάδες να πιέζουν, όμως ο Βόλος κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ και να πάρει το τρίποντο της νίκης!

ΒΟΛΟΣ (Γκ. Αμπασκάλ): Κότνικ (46′ Κλέιμαν), Φεράρι, Γκρίλο, Ρομέρο, Πουρίτα, Τσοκάνης, Μπαριέντος (73′ Σοάρες), Φερνάντες ((86′ Γκουλέν), Ρεγκατίν, Μπαρτόλο (59′ Ροσέρο), Φαν Βέερτ (86′ Τερεζίου).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Άλβαρες (75′ Τασουλής), Ατιένθα, Καστάνιο, Καρμόνα, Βαλιέντε (80′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Κανελλόπουλος (63′ Μπενίτο), Σίτο, Μπαράλες (63′ Σόνι), Κρέσπι (75′ Ριέρα).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News