ΒΟΛΕΪ: Ο ΠΑΟΚ νικητής στην πρεμιέρα με τον Άρη στη Σκύδρα
Στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ιστορικών ομάδων, που αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες, ο Άρης πήρε το 1ο σετ, αλλά έχασε τα επόμενα από τον ΠΑΟΚ της Volley League.
Η πρώτη μέρα στο φιλικό τουρνουά της Σκύδρας περιλάμβανε την παραδοσιακή συνάντηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Μπορεί οι ομάδες να μην αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία και να προετοιμάζονται για την έναρξη της Volley League και της Pre League αντίστοιχα, αλλά πάντα υπάρχει ξεχωριστό ενδιαφέρον στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Ο ΠΑΟΚ, που ήταν και το φαβορί σήμερα, πήρε τη νίκη με 3-1 σετ. Ο Άρης άρχισε καλύτερα και πήρε το 1ο σετ με 25-20. Η συνέχεια άνηκε στον Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος πήρε τα επόμενα σετ με 25-16, 25-19 και 25-15. Στο 4ο σετ το τεχνικό τιμ του Άρη χρησιμοποίησε ως επί το πλείστον αναπληρωματικούς παίκτες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η μέρα και η ώρα του επόμενου αγώνα στο Conference League
- Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα του επόμενου αγώνα στη League Phase - Όλο το πρόγραμμα
- «Βέλη» του Φουρνιέ στον Ναν: «Αποδέξου την αποτυχία σαν άντρας ή κατηγόρησε άλλους σα... κότα»
- Δ. Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι σηκωμένα και δοσμένα, πολύ σημαντικό αυτό για να βρούμε από πού είναι»
- Δημητρακόπουλος για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Δεν υπάρχουν καταγγελίες σε βάρος παραγόντων του Ολυμπιακού»
