Πρίτσας: «Την επιτυχία την αφιερώνω στον κ. Σουφλέρη και στην κ. Μπαλωμένου οι οποίοι επί 3 μήνες μας έχουν βγάλει το λάδι»

Αιχμές άφησε ο διοικητικός ηγέτης της Κηφισιάς, Χρήστος Πρίτσας, για το ΟΑΚΑ, μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του με 3-2 επί του Παναθηναϊκού.
Η Κηφισιά πέτυχε μια τεράστια νίκη στο Πανθεσσαλικό, επικρατώντας 3-2 του Παναθηναϊκού, με τον διοικητικό ηγέτη της, Χρήστο Πρίτσα, να μιλά στην κάμερα της Cosmote TV και να αφιερώνει τον θρίαμβο στην αντιπρόεδρο του Τριφυλλιού, Αθηνά Μπαλωμένου, αλλά και στον γενικό διευθυντή, Βαγγέλη Σουφλέρη.
Αναλυτικά όσα είπε ο Πρίτσας:
«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος. Η χαρά που έχουμε πάρει είναι απίστευτη. Θεωρούσα πως η άνοδος μέσα στην Καλαμάτα θα ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία όμως σήμερα κάναμε μία ανατροπή απέναντι σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκό.
Με συγχωρείτε που θα το πω αλλά αυτή την επιτυχία την αφιερώνω στον κ. Σουφλέρη και στην κ. Μπαλωμένου οι οποίοι επί 3 μήνες μας έχουν βγάλει το λάδι, μας περιφρονούν, δεν μας έχουν απαντήσει ποτέ ούτε σε τηλέφωνα, ούτε σε mail, ούτε σε τίποτα.
Επί 3 μήνες κάθε μέρα αγωνιούσαμε να πάρουμε μία συναίνεσή τους για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε και εμείς το ΟΑΚΑ από τον Νοέμβριο και μετά. Εκεί την αφιερώνω
H ήττα δε σημαίνει κάτι για τον Παναθηναϊκό. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ισίδωρος Κούβελος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά»
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Χόρχε Σάντσες
