ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ: Βγήκε απο το νοσοκομείο μετά την επέμβαση στον ώμο του
Ο Λευτέρης Πετρούνιας υποβλήθηκε σε επέμβαση για τον ώμο του που αντιμετώπιζε προβλήματα και μέσω μιας δημοσίευσης που ανήρτησε, δήλωσε πως είναι έτοιμος να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μόλις πήρε εξιτήριο μετά από ένα 24ωρο που διέμενε στο νοσοκομείο για να πραγματοποιήσει την επέμβαση στον ώμο του.
Ο ίδιος, ανήρτησε ένα post λέγοντας πως είναι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024. Ο Ολυμπιονίκης, επισκέφθηκε το νοσοκομείο το πρωί της Παρασκευής (1/10) στο Ερρίκος Ντυνάν το οποίο συνεργάζεται με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την ιατρική κάλυψη των αθλητών και αθλητριών της ομάδας.
Αναλυτικά, έγραψε: «Στα πλαίσια του ρεκτιφιέ στον δρόμο για το Παρίσι 2024 έκανα μια αναγκαία επέμβαση και στον άλλο μου ώμο! Ευχαριστώ πολύ τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό και την ομάδα του αλλά και το Ερρίκος Ντυνάν για την υποστήριξή τους σε όλη την Ολυμπιακή Ομάδα».
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
