Κωνσταντίνος Αργυρός: Ζήτησε 100.000 ευρώ από την Εθνική ομάδα μπάσκετ!
Αλλά τραγούδησε ο Θοδωρής Φέρρης αφιλοκερδώς ζητώντας μόνο τα λειτουργικά κόστη του προσωπικού της βραδιάς
Το ποσό των 100.000 ευρώ ζήτησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός από τους ανθρώπους της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για να τραγουδήσει μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket!
Την αποκάλυψη έκανε, η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Πέμπτης 18 Σεπτεμβρίου μέσα από το “Happy Day” μιλώντας για τον εορτασμό της Εθνικής Ελλάδας Μπάσκετ μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη Ρίγα.
Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος αρχικά οι άνθρωποι της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ επικοινώνησαν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ώστε να γιορτάσουν σε αυτόν την επιτυχία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο διάσημος τραγουδιστής ζήτησε το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ ως προσωπική αμοιβή και λειτουργικά κόστη ώστε να ανοίξει το νυχτερινό κέντρο όπου τον φιλοξενεί αυτό τον καιρό για μια ειδική prive εμφάνιση όπως αυτή του πάρτι της Εθνικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
