Ολυμπιακός: Με... μοντέλα τους Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Φουρνιέ παρουσιάστηκε η νέα φανέλα
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τις φανέλες της νέας σεζόν με τους Βεζένκοφ, Φουρνιέ, Παπανικολάου να ήταν στην παρουσίαση
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την έναρξη της σεζόν καθώς το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το Σούπερ Καπ στη Ρόδο και μερικές μέρες μετά ξεκινάει και η Euroleague.
Έτσι παρουσίασε τις νέες φανέλες της σεζόν με τους Εβάν Φουρνιέ, Σάσα Βεζένκοφ, Κώστα Παπανικολάου να κάνουν τα… μοντέλα.
Η κεντρική φανέλα είναι η παραδοσιακή ερυθρόλευκη, αλλά με μια μεγάλη κόκκινη και δύο αντίστοιχου μεγέθους λευκές ρίγες στο μπροστινό μέρος. Οι άλλες δύο φανέλες είναι ολόλευκη και κατάμαυρη, με κάποιες κόκκινες λεπτομέρειες αντίστοιχα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
TAGS
# Euroleague
# Stoiximan Basket League
# Εβαν Φουρνιέ
# Εμφάνιση
# Κώστας Παπανικολάου
# Μπάσκετ
# Ολυμπιακός
# Σάσα Βεζένκοφ
