ΑΕΚ Παρασκήνιο: Η διαρροή που εξέθεσε κόσμο

ΑΕΚ: Ο Μάριος Ηλιόπουλος για την επόμενη μέρα - «Δέστε ζώνες και περιμένετε»

Νέα επικοινωνιακή γκέλα της ΠΑΕ.

Νέος επικοινωνιακός τραγέλαφος για την ΑΕΚ! Προχθές το βράδυ, η ΠΑΕ έδινε στους ρεπόρτερ τη διαρροή της για τη διαιτησία.

Στην ενημέρωση, λοιπόν, αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Αντικανονική και πολύ… πρωτότυπη διαδικασία που αφήνει ερωτηματικά». Μάλιστα τονιζόταν πως ακόμα κι αν ο Φωτιάς δεν κάλεσε τον Μόσχου για on-field review, θα έπρεπε να υπάρξει πρωτοβουλία (!) του διαιτητή να δει μόνος του τη φάση!

Βεβαίως κάτι τέτοιο, όπως εξηγήσαμε και παραπάνω, δεν υφίσταται και το VAR, απ’ τη στιγμή που υπάρχει ξεκάθαρη παράβαση, μπορεί να την καταλογίσει ενημερώνοντας τον διαιτητή! Αυτό, άλλωστε, επιβεβαιώθηκε και απ’ την ανάλυση που έκανε χθες ο Στεφάν Λανουά στο βίντεο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Το γιατί ή το ποιος οδήγησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ σε μία ακόμα γκέλα είναι κάτι που δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.

Ας βρουν τα στελέχη του Μάριου Ηλιόπουλου και ο ίδιος ποιος τους εξέθεσε!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News