Γυμναστική: Πέθανε ο Θανάσης Καπνίδης
«Εφυγε» από τη ζωή μετά από σκληρό αγώνα ο Θανάσης Καπνίδης, ο προπονητής του Ιωάννη Μελισσανίδη και του Δημοσθένη Ταμπάκου, αλλά και πατέρας του ποδοσφαιριστή Αντώνη Καπνίδη.
Ο ελληνικός αθλητισμός βυθίστηκε σε πένθος για τον χαμό του Θανάση Καπνίδη, του ανθρώπου που άφησε τεράστια παρακαταθήκη με τις επιτυχίες του με τον Ιωάννη Μελισσανίδη και το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 1996, αλλά και τον Δημοσθένη Ταμπάκο.
Επειτα από την ίδρυση της Ε.Γ.Ο. διετέλεσε εθνικός προπονητής ενόργανης ανδρών – γυναικών από το 1997 μέχρι το 2000, καθώς και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής ενόργανης ανδρών.
Με συγκινητικά λόγια αποχαιρέτησε τον πατέρα του ο Αντώνης Καπνίδης, που αγωνίζεται στον Μακεδονικό:
«Ήσουν και θα είσαι πάντα ένας νικητής, ένα πρότυπο πατέρα και ανθρώπου. Πάλεψες με δύναμη και αξιοπρέπεια μέχρι την τελευταία στιγμή. Σε ευχαριστώ για όλα, εύχομαι να αναπαυθείς και να ξεκουραστείς όπως σου αξίζει. Σε αγαπώ πολύ».
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 26/09 στις 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, εντός των κοιμητηρίων Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Για αυτό είναι στη κορυφή της λίστας ο Φρανσίσκο!
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η απάντηση του Τιτραουί και μια παλιά υπόθεση
- ΑΕΚ Μεταγραφές: Επίσημα στην Ένωση ο Λόβρο Μάγερ
- EuroLeague: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας-Που παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, πότε θα γίνουν τα ντέρμπι
- AEK: Mόνο με... θαύμα ισχυρή στην κλήρωση των playoffs
