Ολυμπιακός: Γιάρεμτσουκ και Σιπιόνι χάνουν το ματς με τον Λεβαδειακό
Τόσο ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, όσο και ο Λορέντζο Σιπιόνι, θα απουσιάσουν από το παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ Ολυμπιακού και Λεβαδειακού.
Με δύο απουσίες θα παραταχθεί κόντρα στον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός! Οπως αποκάλυψε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ δε θα επιστρέψει το Σάββατο, ενώ ο Λορέντζο Σιπιόνι θα απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο ματς.
Ο Ουκρανός είναι εκτός από την προετοιμασία, με τον Μεντιλίμπαρ να έχει δηλώσει πως πλησιάζει στην επιστροφή του, ενώ ο Αργεντίνος βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου με ενοχλήσεις, που στέρησασν και την παρουσία του στο ματς κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
