Ολυμπιακός: Ανησυχία για εκατοντάδες οπαδούς εν όψει Άρσεναλ - Ποιος είναι ο λόγος
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (1/10) την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» για τη 2η αγωνιστική της league phase του Champions League και, βέβαια, θα έχει τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών του.
Έπειτα από το 0-0 της πρεμιέρας της league phase του Champions League με την Πάφο, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Λονδίνο για το δύσκολο ματς με την Άρσεναλ (1/10, 22:00).
Χιλιάδες φίλοι της πειραϊκής ομάδας έχουν σκοπό να ταξιδέψουν στην Αγγλία, προκειμένου να υποστηρίξουν από κοντά την ομάδα τους, ωστόσο υπάρχει μία έντονη ανησυχία για τους κατοίκους της Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, η ΕΕΕΚΕ (Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας) κάλεσε τα μέλη της να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ που θα γίνει την ίδια ημέρα από 00:01 μέχρι 24:00.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, θα επιτραπούν μόνο:
- Πτήσεις που υπερίπτανται του FIR Αθηνών
- Πτήσεις που μεταφέρουν Αρχηγούς Κρατών, Πρωθυπουργούς
- Πτήσεις της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που μετέχουν σε επιχειρησιακές αποστολές και προγραμματισμένες ασκήσεις
- Πτήσεις αεροσκαφών που αντιμετωπίζουν ασυνήθεις καταστάσεις ή διατελούν σε κατάσταση ανάγκης
- Νοσοκομειακές πτήσεις
- Πτήσεις ανθρωπιστικής βοήθειας
- Πτήσεις αεροσκαφών έρευνας και διάσωσης
Αυτό σημαίνει ότι, με τα εν λόγω δεδομένα, όσοι φίλαθλοι από την Ελλάδα ενδιαφέρονται να βρεθούν στο «Έμιρεϊτς», θα πρέπει να ταξιδέψουν στο Λονδίνο μέχρι την παραμονή της αναμέτρησης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
