Ολυμπιακός-Λεβαδειακός: Μπάχαλο με το VAR - Μέτρησε το γκολ του Λεβαδειακού χωρίς να τσεκαριστεί για οφσάιντ!
Τρομερά πράγματα με το VAR στο γήπεδο Καραισκάκη και γκολ του Λεβαδειακού χωρίς να τσεκαριστεί αν υπάρχει οφσάιντ.
Ο Λεβαδειακός έβαλε γκολ στο 79ο λεπτό με τον Γκούμα και ισοφάρισε 2-2 στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά το VAR δεν μπορούσε να ελέγξει το γκολ λόγω προβλήματος και υπήρξε διακοπή μέχρι να αποφασιστεί τι θα γίνει.
Το πρόβλημα δεν αποκαταστάθηκε μετά από 15 λεπτά αναμονής και αποφασίστηκε το γκολ να μετρήσει και να συνεχιστεί ο αγώνας χωρίς τη χρήση του VAR!
Εύλογα ήταν τα παράπονα των ανθρώπων του Ολυμπιακού, αφού όπως έλεγαν χαρακτηριστικά «πώς γίνεται να μετρήσει ένα γκολ που δεν είστε βέβαιοι ότι είναι κανονικό;»


SUPERLEAGUE 2025-2026 / ΟΣΦΠ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

SUPERLEAGUE 2025-2026 / ΟΣΦΠ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Θάνου: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ψεύδεται, απαλλάχθηκα για όλες τις δηλώσεις μου»
- Βαριά ποινή στον Γιαννακόπουλο: Δέκα μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα
- Εθνική Ελλάδος: Αποστολή με νέα πρόσωπα και μια μεγάλη επιστροφή από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς
- Υπεράνω Όλων: Αλλάζει η Ιστορία του Ολυμπιακού
- Νίκος Ανδρουλάκης: Η συνάντηση με τη viral γιαγιά του Παναθηναϊκού
