ΜΑΝΟΥΕΛ ΛΟΚΑΤΕΛΙ: «Η οικογένειά μου είναι όλοι Γιουβέντους και χάρηκαν πολύ»

Ο νεαρός μέσος πέτυχε το νικητήριο γκολ των «μπιανκονέρι» και στο ντέρμπι του Τορίνου και οδηγεί τη «Μεγάλη κυρία» στην ανάκαμψη στο πρωτάθλημα της Serie A.

O Mανουέλ Λοκατέλι ήταν πάλι εκεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, σκοράρωντας κόντρα στην Τορίνο και χαρίζοντας νίκη με 1-0 και πολύτιμους βαθμούς στη Γιουβέντους, μετά το νωθρό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Serie A. 

«Ο Τζόρτζιο Kιελίνι με χτύπησε με το κεφάλι, οπότε σίγουρα θα έχω μώλωπες αύριο!»

δήλωσε ο Μανουέλ Λοκατέλι στο DAZN, μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Τορίνο στο «Derbi de la Μole».  

«Η ομάδα με καλωσόρισε τόσο καλά, είμαστε μια μεγάλη ομάδα φίλων και όλοι είναι ταπεινοί, οπότε αυτό έχει πραγματικά σημασία. Κερδίσαμε το ντέρμπι και αυτό είναι υπέροχο συναίσθημα. Πέρα από αυτό χρειαζόμασταν επίσης τους βαθμούς. Τώρα υπάρχει η διακοπή για τις εθνικές ομάδες, μπορούμε να γεμίσουμε μπαταρίες και στη συνέχεια να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε».

Για τη σχέση του με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: «Ο προπονητής περιμένει πολλά από εμένα και προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να βελτιωθώ. Ήταν δύσκολο σήμερα, ο Φέντε (Κιέζα) με είδε και έδωσε μια εξαιρετική ασίστ και πέτυχα ένα ωραίο γκολ».    

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος, όταν ανακοινώθηκε από την Γιουβέντους, είχε αναφέρει ότι ήταν πάντα οπαδός των Μπιανκονέρι. 

«Ο μπαμπάς μου και ο θείος μου έρχονται πάντα για να με εμψυχώσουν. Έχω μια ολόκληρη οικογένεια οπαδών της Γιουβέντους στο σπίτι και αυτή τη στιγμή που είναι πολύ χαρούμενοι».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News