Λουτσέσκου: «Η ηλιθιότητα από μέρους μας επέτρεψε να πετάξουμε δύο βαθμούς»
Διαβάστε τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο ΠΑΟΚ, παρά το προβάδισμα δύο γκολ στο ημίχρονο όπου προηγούνταν 3-1 του Αστέρα AKTOR, κατάφερε να πετάξει δύο βαθμούς, όπως δήλωσε και ο προπονητής του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη λήξη του ματς.
Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου :
«Πετάξαμε δύο βαθμούς. Είναι περίοδος τα πράγματα πηγαίνουν εναντίον μας. Κάποιες φορές βοηθάμε εμείς να πηγαίνουν τα πράγματα εναντίον μας. Κάναμε το λάθος για το 1-0 του αντίπαλου, όμως μετά καταφέραμε να προηγηθούμε με 3-1. Ελέγξαμε το παιχνίδι.
Η ηλιθιότητα από μέρους μας τους επέτρεψε να μπουν στο παιχνίδι ξανά με το τέρμα τους στο τέλος του πρώτου μέρους. Ακόμη κι έτσι ελέγχαμε, ελέγχαμε, ελέγχαμε το ματς. Είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε κι άλλα τέρματα για το 2-4. Ξανά από δικό μας λάθος, που τους επιτρέψαμε να κάνουν την αντεπίθεση και να ισοφαρίσουν σε 3-3. Χωρίς καμία πίεση από τον Αστέρα τον βάλαμε ξανά στην αναμέτρηση».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρί-Άρσεναλ: Η μέρα και η ώρα του τελικού του Champions League
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Με ποιον τρόπο θα μεταβούν οι οπαδοί του στο T-Center για το Final-4
- Παναθηναϊκός: Οι αδύναμες κι άγνωστες ομάδες που θα αντιμετωπίσει το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με την τιμωρία του Γιαννακόπουλου - Τα νέα δεδομένα
