ΤΖΕΪΛΕΝ ΡΟΟΥΖ: «Η εποχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι τώρα»

Ο Τζέιλεν Ρόουζ εξέφρασε την άποψή του πως η εποχή που διανύουμε ανήκει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, και ως εκ τούτου ο Έλληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς θα έπρεπε να κερδίζει κάθε χρόνο το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της λίγκας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κερδίσει ήδη δύο φορές το βραβείο του MVP της σεζόν στο NBA, όμως αυτό δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση.

Σύμφωνα με τον βετεράνο παίκτη των Ντένβερ Νάγκετς, Ιντιάνα Πέισερς, Σικάγο Μπουλς, Τορόντο Ράπτορς, Νιου Γιορκ Νικς και Φίνιξ Σανς και νυν αναλυτή του ESPN, Τζέιλεν Ρόουζ, το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη θα έπρεπε τρόπον τινά να έχει την υπογραφή του «Greek Freak» για τα επόμενα χρόνια. Τουτέστιν, να το κατακτάει κάθε χρόνο!

Αυτό, διότι όπως εξήγησε στο «Sports Illustrated», η εποχή στην οποία βρισκόμαστε, είναι η δική του εποχή. Η εποχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Κι, αν και δεν θεωρεί πως ο Έλληνας σταρ θα κατακτήσει το βραβείο του MVP της νέας σεζόν, πιστεύοντας πως αυτό θα καταλήξει στον Κέβιν Ντουράντ, η άποψη του παραμένει απαράλλακτη. Βραβείο MVP στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, κάθε σεζόν!

«Θα πω ποιος πρέπει να κερδίσει το βραβείο, αλλά δεν θα το κερδίσει. Ο Γιάννης πρέπει να κερδίσει και φέτος το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη. Ζούμε στην εποχή του, να ξέρετε, στην εποχή του «Greek Freak». Ο Γιάννης έχει καταλάβει το τι πρέπει να κάνει. Ήμουν σ’ ένα παιχνίδι και είδα την αλλαγή του. Ξέρει τον τρόπο να πετυχαίνει 30 πόντους και 15 ριμπάουντ. Είναι σαν να δηλώνει πως «δεν μπορείτε να με σταματήσετε». Οπότε, ο Γιάννης πρέπει να είναι σίγουρα στην κουβέντα, αλλά νομίζω πως το βραβείο θα το κατακτήσει ο Κέβιν Ντουράντ», σημείωσε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News