ΑΡΗΣ: Υπάρχει προβληματισμός για την ισοπαλία, δεν υπάρχει θέμα Μάντζιου

Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν στέκεται στις αποδοκιμασίες του κόσμου και περιμένει αντίδραση της ομάδας μετά τη διακοπή στη Λαμία

Η ισοπαλία με τον Απόλλωνα στο Κλεάνθης Βικελίδης προκάλεσε εκνευρισμό στην οικογένεια του Άρη. Ο Θόδωρος Καρυπίδης σκασμένος από το αποτέλεσμα, είπε δύο κουβέντες με τους συνεργάτες του και έφυγε από το γήπεδο. Μερίδα κόσμου αποδοκίμασε αρχικά τον Άκη Μάντζιο, αλλά και τους ποδοσφαιριστές στη συνέχεια. 

Ωστόσο είναι ξεκάθαρο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Υπάρχει προβληματισμός και στενοχώρια για τη νέα βαθμολογική απώλεια που θα έφερνε τον Άρη ξανά στον δρόμο του, ωστόσο δεν τίθεται θέμα προπονητή. Και δεν τέθηκε από τον αρμόδιο, δηλαδή τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ομάδας. 

Ίδια ήταν η αντίδρασή του και μετά το ματς με τον Ιωνικό στη Νεάπολη. Πήρε τον χρόνο του και στήριξε τον προπονητή με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν δύο σημαντικές νίκες. Ο Θόδωρος Καρυπίδης θεωρεί πως δεν γίνεται μετά τις νίκες ο Μάντζιος να είναι καλός και να είναι υπέυθυνος για τις ήττες. Και περιμένει να δει ξανά αντίδραση της ομάδας, στο επόμενο παιχνίδι στη Λαμία. Αυτό που έχασε ο Άρης, πέρα από βαθμούς, ήταν η δυνατότητα να δουλέψει με ηρεμία στη διακοπή. Τώρα πρέπει να γίνει ακόμα περισσότερη δουλειά, αλλά μέσα σε βαρύ κλίμα, καθώς όλοι κατάλαβαν ότι στενεύουν τα περιθώρια και δεν χωρούς άλλες γκέλες. Προφανώς θα ξεκινήσει μία νέα σειρά από συζητήσεις και group therapy στα αποδυτήρια, αλλά θα πρέπει να βρεθεί κι ένα πλάνο, που να απαγορεύει τα αδιέξοδα σε παιχνίδια όπως αυτό με τον Απόλλωνα, τον Ιωνικό και τον ΟΦΗ, δηλαδή με κλειστές και πολυπρόσωπες άμυνες. 

Φυσικά μεγάλο ρόλο θα παίξει και η επιστροφή κομβικών παικτών, καθώς φάνηκε πως η απουσία ποιότητας κάποιων παικτών δεν μπορεί εύκολα να καλυφθεί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News