Βενέτσια-Αρης 81-85: Σπουδαίο διπλό στην πρεμιέρα του EuroCup
Δυναμικό ξεκίνημα των «κίτρινων» στη διοργάνωση.
Αφού βελτίωσε την άμυνά του στο δεύτερο ημίχρονο, επιβλήθηκε των Ιταλών με την ποιότητα των παικτών του, όπως του Μπράις Τζόουνς (26π. 8 ριμπ., 6 ασ.) του Μπριν Φορμπς (18π.), αλλά και το μυαλωμένο παιχνίδι του Ρόνι Χάρελ (13π., 7 ριμπ, 4 ασ.) όπως και του Στέλιου Πουλιανίτη (10π. με 4/4 σουτ) κι άρχισε ιδανικά, όσον αφορά στο αποτέλεσμα την ευρωπαϊκή του περιπέτεια!
Η άμυνά του δε, έκανε τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου κράτησε σε 32 πόντους τον αντίπαλό του, μετά από τους 49 που δέχτηκε στο πρώτο μισό.
Πλάι του, οι 300 φίλοι του, που δημιούργησαν εντός έδρας συνθήκες, κερδίζοντας τη μάχη της εξέδρας.
Αν και πρόωρα στη σεζόν, ο Άρης παρουσίασε αξιοθαύμαστο ποσοστό προσαρμογής στις ανάγκες του αγώνα, διόρθωσε την κακή αμυντική του παρουσία και τα λάθη του πρώτου μέρους.
Έδειξε δε, ότι έχει παίκτες να τον κρατήσουν όρθιο με την κλάση τους κι άφησε υποσχέσεις για όσα ακολουθούν!
Τα δεκάλεπτα: 27-20, 49-49, 65-70, 81-85
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
