Χάρι Κέιν: «Θέλω να μείνω στην Μπάγερν, εξαρτάται από το πώς θα πάει η επόμενη χρονιά»
Ο Χάρι Κέιν μοιράστηκε στον γερμανικό Τύπο τις σκέψεις για το μέλλον του.
Ο Χάρι Κείν έκανε δηλώσεις στον γερμανικό Τύπο μιλώντας για το μέλλον του και τον πιθανό επαναπατρισμό του στην Αγγλία.
Ο Κέιν φαίνεται πως έχει βρει “την ποδοσφαιρική του Ιθάκη” στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς πραγματοποιεί τρομακτικές σεζόν. Μάλιστα πέρσι κατάφερε να σηκώσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του, την Bundesliga. Με την φανέλα της Μπάγερν έχει πετύχει 103 γκολ και έχει μοιράσει ασίστ σε 106 παιχνίδια. Πρόσφατα έγινε ο ταχύτερος παίκτης αυτού του αιώνα που έφτασε τα 100 γκολ για μια ομάδα που αγωνίζεται σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Επομένως ο Άγγλος σέντερ φορ, που διανύει τον τρίτο χρόνο του τετραετούς συμβολαίου, που είχε υπογράψει, φαίνεται πρόθυμος να αρχίσει τις συνομιλίες με τον γερμανικό σύλλογο, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του.
Ο Χάρι Κέιν δήλωσε:
«Όσον αφορά την παραμονή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην Μπάγερν, σίγουρα θα μπορούσα να το δω αυτό. Μίλησα ανοιχτά πριν από μερικές εβδομάδες ότι δεν έχω κάνει ακόμη αυτές τις συζητήσεις με την Μπάγερν, αλλά, αν προκύψουν, θα ήμουν πρόθυμος να μιλήσω και να κάνω μια ειλικρινή συζήτηση. Προφανώς εξαρτάται από το πώς θα πάει η επόμενη χρονιά και τι θα πετύχουμε μαζί. Αυτή τη στιγμή, θα έλεγα ότι βρισκόμαστε σε μια φανταστική στιγμή και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο.»
Ο Χάρι Κέιν έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Premier League με την φανέλα της Τότεναμ, της οποίας είναι και πρώτος σκόρερ της ιστορίας της. Για αυτό ρωτήθηκε, αν σκέφτεται σύντομα να επιστρέψει στο αγγλικό πρωτάθλημα.
Εκείνος απάντησε: «Όσον αφορά την Premier League, δεν ξέρω. Αν με ρωτούσατε όταν έφυγα για να πάω στην Μπάγερν, θα έλεγα σίγουρα ότι θα επέστρεφα. Τώρα που είμαι εκεί μερικά χρόνια, πιθανότατα θα έλεγα ότι έχει μειωθεί λίγο, αλλά δεν θα έλεγα ότι δεν θα επέστρεφα ποτέ. Αυτό που έχω μάθει στην καριέρα μου είναι ότι διαφορετικές ευκαιρίες και διαφορετικά χρονικά περιθώρια συμβαίνουν και τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Αυτή τη στιγμή, είμαι απόλυτα υπέρ της Μπάγερν.»
Για τον πρώτο τίτλο της καριέρας του δήλωσε χαρούμενος, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει και άλλα τρόπαια στο μέλλον.
«Όταν κατακτάς έναν τίτλο όπως εγώ πέρυσι, ίσως θα μπορούσε να είναι εύκολο να κάνεις την άλλη πλευρά και να πεις: «Εντάξει, έκανα αυτό που ήθελα να πετύχω»» είπε και πρόσθεσε: «Αλλά μου έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο να κάνω περισσότερα και να είμαι καλύτερος. Νομίζω ότι το έχω δείξει αυτό φέτος. Με ενδιέφερε πώς θα ένιωθα μετά την κατάκτηση ενός τροπαίου. Προφανώς υπάρχουν ακόμα πολλά που θέλω να πετύχω όσον αφορά άλλα τρόπαια και σίγουρα μεγαλύτερα τρόπαια. Αλλά νομίζω ότι πάντα στο μυαλό μου ήταν τι θα ένιωθα αφού κατάφερνα να κατακτήσω το πρώτο τρόπαιό μου. Πίεσα τον εαυτό μου προς την άλλη κατεύθυνση όσον αφορά το να γίνω ακόμα καλύτερος, να τρώω ακόμα πιο καθαρά, να κάνω περισσότερη γυμναστική. Απλώς προσπαθώ να αξιοποιήσω στο έπακρο αυτά που έχω αυτή τη στιγμή».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
