ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

Στις καθυστερήσεις οι Γιαννιώτες πήραν το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ άξιζαν κάτι καλύτερο…

Συνεχίζει το αήττητο σερί του ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League 1. Η ομάδα των Ιωαννίνων κατάφερε να κρατήσει το αήττητό της και μέσα στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Στο 1-1 έμειναν οι δύο ομάδες, σε έναν αγώνα στον οποίο οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να προηγηθούν, αλλά στη συνέχεια ο ΠΑΣ άξιζε ακόμη και τη νίκη!

Έτσι και ο Ατρόμητος από την πλευρά του συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Super League 1 χωρίς καμία νίκη, έχοντας πλέον δώσει πέντε ματς στη διοργάνωση.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους. Ο Ατρόμητος δείχνει να έχει αλλάξει πράγματα από το ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα, όμως και πάλι του έλειψε το εύκολο γκολ. Το οποίο αν το είχε θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Μόλις στο 6′ ο Ατρόμητος μπόρεσε να ανοίξει το σκορ, όταν έγινε το λάθος στην άμυνα από τον Πίρσμαν, με τον Κλωναρίδη να την κλέβει και να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια είχε δύο καλές ευκαιρίες σε μία φάση, με τον Λοντίγκιν όμως να καταφέρνει να κρατήσει το 1-0, με την προσπάθειά του αυτή να αποκτά μεγαλύτερη αξία στη συνέχεια.

Το λέμε γιατί στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε έτσι που άξιζε ακόμη και τη νίκη! Αν είχε γίνει το 2-0 από το πρώτο μέρος τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στον αγώνα γυρνώντας από τα αποδυτήρια και υπήρξαν σε αρκετές στιγμές που έπαιξε στο μισό γήπεδο τον Ατρόμητο. Όμως ο Πίριτς ήταν αυτός ο οποίος κρατούσε στο μηδέν την εστία του, αλλά και οι καλές τοποθετήσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Τελικά όμως ο ΠΑΣ επέμεινε μέχρι το τέλος και βρήκε τον τρόπο να «ξεκλειδώσει» τον Ατρόμητο!

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κάργας «άνοιξε» την μπάλα στα δεξιά για τον Μίνα, ο οποίος έκανε την παράλληλη μπαλιά στο κέντρο της μεγάλης περιοχής και ο Μορέιρα με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1! Μία φάση η οποία εξετάστηκε για οφσάιντ του Μίνα, αλλά φάνηκε πως καλυπτόταν από την άμυνα των γηπεδούχων.

Έτσι οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό στο ματς, με τον ΠΑΣ να συνεχίζει αήττητος και ο Ατρόμητος να μένει χωρίς νίκη αλλά σίγουρα βελτιωμένος σε σχέση με το πως ξεκίνησε το πρωτάθλημα…

Ατρόμητος (Γ. Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (90+3′ Μουνίθ), Γκαλβάο, Κ. Παπαδόπουλος, Χατζηϊσαΐας, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Καρτάλης (61′ Νάτσος), Κλωναρίδης (75′ Μπεντινέλι), Κουλούρης (75′ Κωτσόπουλος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρ. Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε (82′ Παντελάκης), Πίρσμαν, Καραχάλιος (82′ Μίνα), Ντομίνγκες, Μορέιρα (90’+5′ Λιάσος), Σνάιντερ (65′ Μπρένερ), Τριάδης (46′ Λώλης), Περέα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News