ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οι ενδεκάδες των «αιωνίων»!

Οι αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς σε σχέση με το «διπλό» στην Τουρκία – Και οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, έκανε τη… μίνι έκπληξη έχοντας στην ίδια ενδεκάδα Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Τικίνιο Σοάρες. Σε ένα σχήμα όμως όπως στη Λεωφόρο πέρσι στο ματς των πλέι οφ και τη νίκη με 4-1, δηλαδή τον Μαροκινό ως εξτρέμ.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα παίξει με σχήμα 4-3-3 και τον Βατσλίκ στο τέρμα. Αριστερά της άμυνας Ρέαμπτσιουκ, στόπερ τους Σωκράτη, Σισέ και στο δεξί άκρο τον Λαλά αντί του Μπα ο οποίος έπαιξε στην Πόλη με τη Φενέρμπαχτσε.

Στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, με τους Μασούρα, Ελ Αραμπί ο οποίος παίζει αντί του Ονιεκούρου, στα άκρα της επίθεσης και Τικίνιο στην κορυφή!

Από την πλευρά του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να παρατάξει τον Παναθηναϊκό ως εξής…

Τον Μπρινιόλι στο τέρμα αντί του Διούδη.

Αριστερά της άμυνας Χουάνκαρ, στόπερ τους Πούγγουρα, Σάρλια και δεξιά τον Σάντσες. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος και μπροστά τους οι Βιτάλ, Παλάσιος, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News