Τέμπη: Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Η πολυαναμενόμενη δίκη για την τραγωδία των Τεμπών, που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους και συγκλόνισε το πανελλήνιο, ορίστηκε να ξεκινήσει στις 23 Μαρτίου 2026, σύμφωνα με απόφαση του Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας.
Περισσότερα από τρία χρόνια μετά τη μοιραία νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου 2023, όταν δύο τρένα συγκρούστηκαν μετωπικά, η υπόθεση περνά στη δικαστική αίθουσα. Εκεί, θα αναζητηθούν οι ευθύνες για το χειρότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της χώρας.
Η δίκη αναμένεται να είναι μακρά και σύνθετη, καθώς περιλαμβάνει εκτενή δικογραφία, πολλαπλές τεχνικές εκθέσεις και δεκάδες μάρτυρες που θα κληθούν να καταθέσουν.
Η δικαστική διαδικασία θα αποτελέσει κρίσιμη στιγμή και για τις οικογένειες των θυμάτων, οι οποίες περιμένουν, την απόδοση των ευθυνών και την πλήρη διαλεύκανση των αιτιών που οδήγησαν στην ανείπωτη τραγωδία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ελ Καμπί, πήγε στο Ρέντη!
- Ολυμπιακός: Με το μυαλό στο... άλλο Βελιγράδι
- Βόμβα Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν θα ολοκληρώσω τη σεζόν στους Μπακς…»
- Έπαθε... Ελ Καμπί: Απίθανο γκολ με ψαλιδάκι από τον Μπάμπη Κωστούλα!
- Αθλητικές Μεταδόσεις: Που θα δείτε Ολυμπιακός-Λεβερκούζεν και Παναθηναϊκός-Μπασκόνια
TAGS
# Επικαιρότητα
