Παναθηναϊκός: Τότε θα ενταχθούν στην ομάδα οι Τεττέη και Παντελίδης
Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε και απέκτησε «πακέτο» τους Τεττέη και Παντελίδη, με τους δύο παίκτες να αναμένεται να ενταχθούν στην ομάδα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.
Παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρούνται ο Ανδρέας Τεττέη και ο Παύλος Παντελίδης, με τον έναν να αναμένεται σύντομα να ενταχθεί στο σύνολο του Χρήστου Κόντη και τον άλλο από το καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να εντάξουν από τον Ιανουάριο τον 24χρονο φορ Τεττέη ώστε να καλύψει το κενό του Γερεμέγεφ, που λήγει το συμβόλαιό του τον Δεκέμβριο, ενώ ο διεθνής πλέον εξτρέμ αναμένεται να ενταχθεί από το καλοκαίρι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Το σκεπτικό της προφυλάκισης του Βαγγέλη Λιόλιου: Δρούσε «χωρίς κανέναν δισταγμό», πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα
- Υπεράνω Όλων: Περιμένω χειρότερες διαιτησίες σε «συγκεκριμένα» ματς, όσο βλέπουν τον Ολυμπιακό να παίζει ολοένα και καλύτερα
- Κύπελλο Ελλάδας: Με Έλληνα διαιτητή και το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Βρούτσης στο ΔΣ της ΕΟΚ: «Εκλογές το ταχύτερο δυνατό»
- Γιαννακόπουλος: ««Στημένοι διαιτητές, ίσον στημένο πρωτάθλημα» (pic)
