Τότεναμ: Θέλει να φέρει πίσω στο Νησί τον Κέιν
Η Τότεναμ εξετάζει την επιστροφή του Χάρι Κέιν στο Νησί, θέλοντας να τον φέρει ξανά στην ομάδα.
Η Τότεναμ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του Χάρι Κέιν, με τον Άγγλο επιθετικό να παραμένει βασικός στόχος για τους «σπερς», παρά τη μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου το περασμένο καλοκαίρι.
Ο Χάρι Κέιν συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι του 2023, όταν άφησε την Τότεναμ για να αγωνιστεί στη Bundesliga. Την περασμένη σεζόν είχε 41 γκολ και 14 ασίστ σε 51 αγώνες, ενώ φέτος μετρά ήδη 21 γκολ και 4 ασίστ σε 15 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
Η γερμανική εφημερίδα «Bild» αποκάλυψε ότι το συμβόλαιό του περιλαμβάνει ρήτρα που του επιτρέπει να επιστρέψει στην Αγγλία, με τη Μπάγερν να μπορεί να τον χάσει έναντι 60 εκατ. ευρώ, εφόσον ενημερώσει πριν το τέλος Δεκεμβρίου. Η Τότεναμ φέρεται να μελετά τους όρους του συμβολαίου και σκοπεύει να καταθέσει πρόταση το καλοκαίρι για να τον επαναφέρει.
Ο προπονητής των «σπερς», Τόμας Φρανκ, τόνισε πως όλοι θα ήθελαν να τον δουν ξανά στην ομάδα, χαρακτηρίζοντάς τον κορυφαίο παίκτη. Ο Κέιν, από την πλευρά του, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην Premier League αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες, με την Τότεναμ αποφασισμένη να καλύψει τις απαιτήσεις του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
