ΑΕΚ: Σε άλλο γήπεδο ήταν ο Νίκολιτς - Οι άστοχες δηλώσεις που εξόργισαν τους φιλάθλους της ΑΕΚ!
Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μάρκο Νίκολιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ο προπονητής της ΑΕΚ είδε ότι όλα πήγαν καλά για την ομάδα του(!), εκτός από το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης, έκανε λόγο για την φρεσκάδα του Ολυμπιακού που ήταν πιο ξεκούραστος.
Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε την Τρίτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στη Βαρκελώνη και μάλιστα με 10 παίκτες. Η ΑΕΚ είχε εύκολο βράδυ επικρατώντας 6-0 της αδύναμης Αμπερντίν.
Πολλές οι δικαιολογίες που ανέπτυξε ο Νίκολιτς και κυρίως άστοχες οι δηλώσεις του οι οποίες ήδη έχουν προκαλέσει αντιδράσεις από τον κόσμο της ΑΕΚ.
Η Ένωση, αν το ξεχνάει ο Νίκολιτς, έχει δύο σερί ήττες σε ντέρμπι, από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Κάτι δεν πήγε καλά και μάλλον δεν το έχει αντιληφθεί ο Σέρβος κόουτς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
