ΑΕΚ: Σε άλλο γήπεδο ήταν ο Νίκολιτς - Οι άστοχες δηλώσεις που εξόργισαν τους φιλάθλους της ΑΕΚ!
Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μάρκο Νίκολιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ο προπονητής της ΑΕΚ είδε ότι όλα πήγαν καλά για την ομάδα του(!), εκτός από το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης, έκανε λόγο για την φρεσκάδα του Ολυμπιακού που ήταν πιο ξεκούραστος.
Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε την Τρίτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στη Βαρκελώνη και μάλιστα με 10 παίκτες. Η ΑΕΚ είχε εύκολο βράδυ επικρατώντας 6-0 της αδύναμης Αμπερντίν.
Πολλές οι δικαιολογίες που ανέπτυξε ο Νίκολιτς και κυρίως άστοχες οι δηλώσεις του οι οποίες ήδη έχουν προκαλέσει αντιδράσεις από τον κόσμο της ΑΕΚ.
Η Ένωση, αν το ξεχνάει ο Νίκολιτς, έχει δύο σερί ήττες σε ντέρμπι, από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Κάτι δεν πήγε καλά και μάλλον δεν το έχει αντιληφθεί ο Σέρβος κόουτς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
