ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς είδε... ευκαιρίες της ΑΕΚ - Η μία και μοναδική έγινε στο... 91'!
Ο προπονητής της ΑΕΚ το μόνο που δεν έχει πει είναι ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη!
Οι δηλώσεις του Μάρκο Νίκολιτς έχουν γεννήσει ερωτηματικά για τον τρόπο που είδε και «διαβάσε» το ντέρμπι και την ήττα της ΑΕΚ με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό.
Ο Σέρβος προπονητής δεν είδε μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, για να μη πούμε ότι… εντόπισε πλεονέκτημα στην ξεκούραση του Ολυμπιακού!
Όπως είπε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, το ντέρμπι ουσιαστικά κρίθηκε στην τελική προσπάθεια. Στην ευστοχία δηλαδή.
Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχασε τη μοναδική της ευκαιρία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με το κοντινό σουτ του Γκατσίνοβιτς εν κινήσει και τη σπουδαία επέμβαση του Τζολάκη. Με το σκορ ήδη στο 2-0.
Η προηγούμενη τελική της ΑΕΚ ήταν ένα σουτ εκτός περιοχής του Γιόβιτς, που έφυγε άουτ.
Κάτι, λοιπόν, είδε λάθος ο προπονητής της ΑΕΚ και είναι λογικό να έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των φιλάθλων της ομάδας του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τζόσεφ: «Οι οπαδοί μας ήταν απίστευτοι, δεν μπορούσα να ακούσω τους συμπαίκτες μου»
- Κι: «Ακόμα πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε 7-8 φορές τον Παναθηναϊκό»
- Υπεράνω Όλων: Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να εφησυχασθεί από το «εύκολο» 91-70
- ΟΦΗ: «Χρυσάφι» τα ταμεία του - Αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει
- Διαιτησία: O Σότσα στo ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, δεύτερο σερί ματς ο Μέλερ στο ΠΑΟ-ΑΕΚ
