L'EQUIPE: «Οι οπαδοί δεν θέλουν τον Νεϊμάρ στην 11άδα»

Μία δυσάρεστη… έκπληξη επεφύλασσε δημοσκόπηση της γνωστής εφημερίδας, η οποία «έδειξε» πως οι φίλαθλοι της Παρί δεν επιθυμούν την παρουσία του Βραζιλιάνου στην βασική ενδεκάδα καθώς δεν τον θεωρούν απαραίτητο, ιδίως μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις

Ήττα-σοκ αποτέλεσε για την Παρί το 2-0 από την Ρεν, με την εμφάνιση των Παριζιάνων να είναι αποκαρδιωτική, αφού ολοκλήρωσαν το ματς δίχως καμία τελική στην αντίπαλη εστία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι οπαδοί της Παρί απογοητεύτηκαν με την εικόνα της ομάδας του Ποτσετίνο, ενώ μάλιστα μερικοί τα έβαλαν με τον Νείμάρ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα περνά… απαρατήρητος στα παιχνίδια.

Παράλληλα, μια δημοσκόπηση της «L’Equipe» φανερώνει πως η πλειοψηφία των φιλάθλων της Παρί, το 67%, πιστεύει ότι ο 29χρονος επιθετικός δεν αξίζει να έχει θέση στο βασικό σχήμα, ενώ μόλις το 28% θεωρεί πως ο Νεϊμάρ πρέπει να έχει φανέλα βασικού.

Η αλήθεια είναι πως η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τον Βραζιλιάνο ο οποίος αν και έχει αγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει μόλις 1 γκολ και 2 ασίστ.

 

ν

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News