ΑΕΚ: Χάνει τέσσερα ματς ο Ελίασον - Επιστροφή μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων

Δυσάρεστα νέα για την ΑΕΚ, καθώς ο Νίκλας Ελίασον θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Η ΑΕΚ θα πορευθεί χωρίς τον Νίκλας Ελίασον για το επόμενο διάστημα, καθώς ο τραυματισμός που αποκόμισε στην αναμέτρηση με την Αμπερντίν αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ’ ό,τι αρχικά φαινόταν. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε ήπιο καθαρισμό στο γόνατο, γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια.

Ο Μάρκο Νίκολιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον 29χρονο εξτρέμ ούτε για το εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με την Ηλιούπολη (29/10, 15:30), ούτε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (2/11, 21:00) στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο Ελίασον θα απουσιάσει από το εντός έδρας παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς (6/11, 19:45) για το Conference League, αλλά και από το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ (9/11, 17:30).

Ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής του τοποθετείται μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, με στόχο να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με τον Άρη (23/11) στην «OPAP Arena». Ωστόσο, η παρουσία του σε εκείνο το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από το πώς θα ανταποκριθεί στην αποκατάσταση.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News